Luxueus Appartement Te Huur In Ulft, Gelderland

Comfort te huur in Ulft

Te huur voor korte en langere perioden. Dit nieuwe gelijkvloerse appartement behoort als aanbouw bij een veel groter huis in De Achterhoek. Oost-Nederland dus waar het allemaal veel ruimer, schoner en groener is. Het appartement ligt tegen het centrum van Ulft aan. Als grootste dorp met ruim 10.000 inwoners maakt Ulft deel uit van de gemeente Oude IJsselstreek.

Het oorspronkelijke huis dateert van 1899 en heeft gedurende die tijd reeds vele bewoners en familie’s gekend. Da’s historie zoals je het niet al te vaak hoort. Ruim tien jaar geleden is het appartement nieuw gebouwd en als constructie tegen het hoofdhuis aangeplaatst.

Het appartement is dus nieuw met alle comfort van dien. Door de aparte plaatsing van het appartement is het verbonden met het hoofdhuis via een grote corridor. Deze wordt gebruikt als bijkeuken. Een doorgangsverbinding dus welke met twee deuren volledig afgesloten wordt.


Comfort door eigen opgang

Het appartement heeft een eigen opgang aan de rechter zijgevel. Privacy is hierdoor 100% gewaarborgd. U kunt gaan en staan waar u wilt, wanneer u wilt en hoe u wilt.

Luxueus Appartement Te Huur In Ulft, Gelderland

Het grote huis en het appartement liggen in een zeer mooie straat vlak naast het terrein van de fameuze DRU Cultuurfabriek. De overige huizen in de straat zijn allen vrijstaand en statig.


Uitvoering luxe appartement Ulft

Als u binnenkomt merkt u direct al dat de deuren en ruimten flink breed zijn uitgevoerd. Rolstoelvriendelijk dus! Daarnaast is het appartement gelegen op straatniveau. Dat betekent geen trappen en liften. Verder merkt u onmiddellijk dat alles voorzien is dubbel glas.

Het hang- en sluitwerk is modern en stevig want er is geen enkel onderdeel beknibbeld. Da’s positief en daar heeft u als tijdelijke huurder enorm voordeel van. Bij aankomst ontvangt u 1 sleutel voor de voordeur. Deze sleutel past ook op de keukendeur in het geval van nood en de noodzaak van een vluchtweg.

Ten aanzien van de veiligheid is er ook aan alles gedacht. Er zijn hypermoderne rook- en gasmelders en brandblusser aanwezig in het appartement. Voorts kunnen twee deuren en twee ramen volledig open om te dienen als vluchtweg mocht dit nodig zijn.

Er is een supersnelle internetverbinding aanwezig!


Indeling luxe appartement Ulft

De indeling is als volgt:

  • Entrée, hal en inkom
  • Slaapkamer
  • Badkamer met douche en toilet
  • Woonkamer met zithoek, luxe tweepersoons slaapbank en eethoek met vier stoelen
  • Keuken voorzien van de nodige keukenapparatuur 
  • Grote keukenkast

Maatwerk

Het appartement is met name bedoeld voor ‘short stay’ verhuur. Via de grote verhuurplatforms vindt u het appartement eenvoudig en snel.

Neem voor maatwerk gerust contact op via deze contactpagina Te Huur.


Met dank aan de creatieve maker!

Bi’j De Poste Hang’n = 

Niets doen

Achterhoeks

Boek nu dit mooie appartement in een heel mooie streek en regio van Nederland. Naast de DRU Cultuurfabriek, de Duitse grens en uitvalswegen. Vlakbij Doetinchem, Winterswijk, Arnhem, Nijmegen enz. Surf naar Luxueus Appartement Te Huur In Ulft, Gelderland.


Tot ziens in De Achterhoek, tot ziens in Ulft!

?

Geef een reactie