SL Roadster Community Netherlands

SL Roadster rijders aller lande, verenigt u!

Recentelijk werd de slroadster.nl-club in het leven geroepen. Deze groep roept alle SL Roadsterrijders van het merk Mercedes-Benz op om met hun SL Roadster regelmatig samen te komen en een mooie rit te rijden. Of een bijzondere plek of plaats te bezoeken.

SL ROADSTER COMMUNITY NETHERLANDS

En dan zodanig georganiseerd dat de partners er in dezelfde mate van kunnen genieten. Want dat wil nog wel eens gebeuren bij de vele oldtimerclubs, nl. te veel technisch georiënteerde bijeenkomsten. De veelal vrouwelijke partners hebben daar traditioneel niet bijzonder veel mee. Niet erg, wel een feit.

W- en R-typen Mercedes-Benz

Heeft u interesse in of bezit u één van de de W- en R-typen van Mercedes-Benz W198, W121, W113, R107R129, R230 en R231 sluit u dan aan. En bezoek tevens de Facebookpagina van de SL Roadster Community Netherlands op facebook.com/slroadster.

Meer weten? Neem contact op met MultiMedialist via Contact.

Geef een reactie