Acquisitie – Blogpost Zonder Links

Acquisitie koud

Iemand opbellen deed je vroeger. Via een draaischijf-telefoon, daarna met toetsen. Met de eerste mobiele telefoons met een accu van vijf kilo niet zo snel meer, want duur. Sedert jaar en dag met een smartphone ook niet. Waarom eigenlijk niet?

Uit tijdsgebrek en geen lust ertoe. Zelf bel ik veel en ben inmiddels geen jongeling meer, haha. Er is geen behoefte aan om zo maar iemand op te bellen op willekeurig gekozen tiencijferig nummer. Jammer eigenlijk want dat was toen wel buitengewoon leuk, zo herinner ik mij.

En acquisitie anno nu? Zakelijk gezien lijkt de slagingskans klein. Moet je het daarom niet doen? Wel, dat is geheel aan u. Van de honderd telefonische benaderingen kan er altijd iemand tussen zitten die wil. Hiermee ben je in 2011 buitengewoon veel tijd kwijt. En vergeet niet de voorbereidingen. Als het moet, dan moet het, zo is het ook.

P.S. Eh nee, in deze post zitten geen links, nee.

Geef een reactie