Aldus besloten en beslist

Besluiten is doen

Ooit zat ik op de bank en bedacht me hoe ik snel weg zou kunnen op vakantie, lang of kort, met drie jonge kinderen. Dat kan maar toch eigenlijk ook niet. En als het moet is het eigenlijk af te raden want een hoop gedoe.

Met het vliegtuig? Ja, zij het dat je veel moet organiseren wat vaak maar half lukt. Van de juiste plaatsen in het vliegtuig tot het vervoer ter plaatse inclusief de huur van kinderzitjes in een huurauto. In een hotel dan? Nog los van het vervoer daarnaartoe. Ook mogelijk zij het dat je een doorloopkamer moet boeken dan wel een familiekamer. Hebben alle hotels dit? Neen. Kostbaar? Ja. Kamperen een oplossing? Mwâh. In een tent slapen met kinderen is ook niet je-van-het. Of zeg ik nu iets incorrects?

Maar wat voor één dan

Met een camper op pad? Dat kan ook. Ga kijken naar een nieuwe vijfpersoonscamper in Nederland en u zult achteroverslaan. Dat is een kostbare grap. Nou ja, grap. Het is eigenlijk om te huilen, snifsnif. En oei, wat zijn ze ‘damn’ ugly‘, niet te filmen! Gemaakt van waaibomen-plastic. Ook incorrect en voor het hoofd stotend. Een gebruikte camper wellicht? Andermaal mogelijk maar wat een prijzen en zulks een abominabele kwaliteit. Het is bijna oneerlijk.

Aldus Besloten en Beslist-Blog MultiMedialist Digital Services en Management-Mehdi Horstmanshoff 02Goed dan, en zo typte ik de zoekterm camper op Ebay, en per abuis met de extensie .com. Aldus belandde ik op de Amerikaanse Ebay en ging er een nieuwe wereld open. Want waarom is die business daar zo veel groter, is alles onzes inziens overgedimensioneerd en liggen de prijzen anders? U kunt mij hierover bellen e.d. bij gebleken interesse.

Na veel te veel uitzoekwerk belde ik naar Springfield in Missouri, sprak af en ging er naar toe. In die andere wereld was er geen weg terug. Dat was ook niet de bedoeling. Als een labiele koper ging ik voor de bijl. Zoals het hoort, nietwaar? Ik stapte in, betaalde en reed weg naar de haven in Jacksonville in Florida 1.150 mijlen verderop.

Onbedoelde road movie

De rit werd een road movie en deze zijn als ze goed zijn en voorzover ik weet, onbedoeld. Aldus geschiedde. Onderweg spraken Amerikaanse mensen mij regelmatig aan. “Oh my, that’s the reddiest camper I ever came across“.

En zo kwam het dat ik terug in Nederland een businessplan schreef, dit pitchte bij drie banken en een bedrijf in klassieke Amerikaanse campers startte. Dit is uscamper.eu geworden. Iemand interesse? Bel of stuur een bericht naar info@uscamper.eu of gebruik @uscampers.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Geef een reactie