Curriculum vitae

Levensloop

Mocht het zo uitkomen dan ben ik beschikbaar als vaste kracht in een gezond bedrijf. De ervaringen voor freelancers zijn niet onverdeeld gunstig. Alle mooie blah-blahverhalen ten spijt, is het betalingsgedrag van sommige bedrijven uiterst belabberd en niet consequent. Dat brengt direct de continuïteit in gevaar van de eigen kleine onderneming.

Dan kan de solvabiliteit wellicht op orde zijn, maar treedt onmiddellijk verstoring op in de liquiditeit. Dat is vervelend en mag vaker genoemd worden onder zelfstandigen en freelancers. Bovendien ontstaat er extra veel werk door het toch gezond willen houden van de verstandhouding met de opdrachtgever.

Zorg daarom altijd voor een goede verbinding met de administratie en beslissingnemer(s). Maar let op, dit kost veel tijd en aandacht. Nog beter is het als deze situatie zich niet voordoet want geleverd werk dient gewoon altijd op tijd te worden betaald.

Curriculum vitae

Mijn volledig ingevuld LinkedIn-profiel voldoet uitstekend als c.v. : Mehdi Horstmanshoff | LinkedIn Complete

Daarom bij een geschikte match, wissel ik graag van gedachten.

Beschikbaar als vaste kracht

Inmiddels ontstaat weer de behoefte aan een vast team en collega’s. Ik ben daarom voor de juiste partij beschikbaar als vaste kracht. Uw bedrijf kan daar groot voordeel bij hebben.

Heeft uw bedrijf dus interesse in een ervaren, geschoolde professional voor digitaal management en de uitbouw of doorontwikkeling van online middelen, dan kom ik graag met u in contact!

Geef een reactie