Online schaalbaarheid

Online zakelijk schalen

Desigining responsiveness Blog MultiMedialist Digital Development Management

Schalen van klein naar groot en terug op mobiele apparaten en de laptop en desktop was reeds belangrijk en wordt nog belangrijker. Gezien de cijfers van de weergaven op alle typen apparaten is al enige tijd ruim meer dan helft van alle internetverkeer, dus ook op uw website, mobiel van aard. Schaalbaarheid dus.

Uw bedrijf heeft hiertoe allang maatregelen getroffen want een ‘responsive’ website moet. Is dat nog niet het geval dan mist u website traffic en daar kunnen potentiële klanten tussen zitten. Heeft u dit nog niet en mist u de kennis binnen uw bedrijf om dit professioneel in te zetten, dan ben ik u graag van dienst.

Designing Responsiveness: een must!

Visueel schalen

‘Responsiveness’ is geen truc of handigheid, maar een techniek in opmaakcode die reeds enige tijd bestaat. Met de opkomst van mobiele apparaten sedert 2008 werden aanvankelijk aparte mobiele sites gebouwd met alle investeringskosten van dien. Door verschillende platformen en ‘operating systems’ bedacht men de site-ontwerpen te voorzien van percentages en relatieve eenheden. Zo werden responsive websites geboren.

Hierdoor wordt de webervaring van het websitebezoek geoptimaliseerd door eenheid, schaalbaarheid en herkenbaarheid. De gebruikerservaring werd 100% aangepast aan het schermformaat en nutteloze en verstorende site content achterwege gelaten.

Heeft uw bedrijf deze webervaring nodig? Neem dan contact op: we zijn u graag van dienst.

BewarenBewaren

Geef een reactie