Inzetten digitale middelen

Digitale middelen altijd direct inzetten?

Regelmatig wordt er gevraagd of digitale middelen onmiddellijk moeten worden ingezet ter verbetering van een bestaand bedrijfsproces. In z’n algemeenheid kunnen we hierop ronduit ‘Ja’ antwoorden. Direct hier achteraan moeten we stellen dat er eerst pas op de plaats moet worden gezet om de vragen te stellen hoe, waarmee en waarom.

Als u als ondernemer of manager ervaren bent, dan heeft u zicht op uw (vaak digitale) bedrijfsprocessen. U weet waar het al enige tijd eigenlijk beter kan en moet. Betreft het een intern gericht proces, moeten er aan de buitenkant aanpassingen plaatsvinden of hangen deze twee nauwe samen?

U weet waar de problemen zitten, maar misschien nog niet helemaal hoe deze goed op te lossen. Bovendien houdt u een scherp oog op de kosten en wilt lopende processen zo min mogelijk onderbreken.

Ja, digitale vernieuwingen inzetten zijn de investering waard.

Zogenaamde experts

Maar onvermijdelijk zullen processen en procesonderdelen geactualiseerd en verbeterd moeten worden. Anders krijgt u onvermijdelijk verslechterende resultaten. Pas dan wel goed op met het inschakelen van een externe partij, wie u in huis haalt.

Zoals met veel zaken zit er kaf tussen het koren onder de vele vermeende experts en bedrijven. Zorg daarom dat u een goed beeld heeft van eerder behaalde resultaten en referenties.

Inzetten Digitale Middelen Blog Nieuws MultiMedialist Digital Development Management 02

In het digitale werkveld – van webapplicaties tot Apps, van websites tot gedigitaliseerde administratieve processen, van marketingplannen tot uitvoering – geldt ook dat de uitvoerende partij intrinsieke waarde moet hebben.

Een investering van u in uw bedrijf moet u op termijn echt wat opleveren. Ga dus niet in zee met partijen die met te wilde plannen komen en u te veel willen laten investeren. Houdt het basic en verbeter alleen datgene waar het in uw bedrijf om te doen is.

Investeer wel met de juiste partij en onder gezonde condities.

Bent u overtuigd, investeer dan

Aarzel bij overtuiging niet en investeer in de vernieuwing en verbetering van digitale middelen. Spreek een duidelijk tijdspad af en accepteer een gangbare betalingstermijn.

Omdat we allemaal zo veel digitaal werken m.b.v. het internet, netwerken en alle gekoppelde apparaten, kunt u altijd goed zicht houden op de voortgang. Da’s een prettige bijkomstigheid waar u ook niet al te veel tijd aan kwijt bent. Zo kunt zelf de investering bewaken. Bovendien vindt er altijd een eindoplevering plaats.

Staat uw bedrijf op het punt een digitale vernieuwing te willen doorvoeren en wilt u er van verzekerd zijn dat het e.e.a. professioneel en vlot verloopt, neem dan contact met ons op. Wij luisteren naar uw wensen, brengen deze in kaart en maken duidelijke afspraken. Zo bent u verzekerd van een uitstekend resultaat. Hierbij zijn we u graag van dienst!

Team Multimedialist – contact

Geef een reactie